Inspirerande föreläsning med Torkild Sköld.

Oavsett yrke, är du verkställande direktör i ditt eget liv. Det menar Torkild Sköld, som nyligen föreläste på Spinnet i Habo i Personligt ledarskap. Med en föreläsning i omväxlande tempo och mycket energi lyckades han på ett roligt och varmt sätt engagera publiken till både skratt och tårar, men även med träffsäkra aha-upplevelser.
Med sitt energiska scenspråk gav Torkild Sköld bl.a. exempel på hur en hel dag kan förändras beroende på hur man reagerar i olika situationer.
– Det gäller att bli mer medveten om hur man väljer att reagera, menar Torkild. Det är lika viktigt att träna insidan som det är att träna utsidan.

Publiken var mycket nöjda med föreläsningen. Citat från en av besökarna ” Var på din föreläsning på Spinnet i Habo igår. Det var de bäst spenderade timmarna i mitt liv:) Det gick rakt in o kommer stanna där för alltid! Du är fantastisk o jag med ”

Torkild Sköld utsågs till årets bästa nya föreläsare 2011. Torklid är utbildat yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Det var Qulidé som arrangerade denna föreläsning tillsammans med Företagarna i Habo och Mullsjö samt Mötesdialogen.

Qulidé är en ideell förening och ett nätverk för kvinnor. Qulidé anordnar seminarium, föreläsningar och nätverksträffar cirka en gång i månaden. Träffarna går ut på att bygga relationer och peppa varandra och inspireras av nya, gamla och blivande företagare. Nästa nätverksträff  blir ett frukostmöte den 29 januari där vi får se bakom kulisserna på Uppercut.se, och får veta en del om E-handel

Bild-1Bild-2Bild-8Bild-7Bild-6Bild-5Bild-3Bild-9Bild-4